LEEUWARDEN - Over minder dan 2 weken gaat hét grootste vrouwenevent van het Noorden van start! Begin de zomer goed en kom eindeloos shoppen, kletsen, rondstruinen en genieten op Vrouw!. Van 10 t/m 12 juni 2022 doe jij inspiratie op bij de spetterende modeshow, laat je je creatieve kant zien bij de vele workshops of 'shop till you drop' bij talloze winkels.


Spectaculaire shows en optredens

Op Vrouw! kun jij je onmogelijk vervelen! Hairshow, modeshow, dansshow; er is alleen maar SHOW op het Vrouw! hoofdpodium. Tijdens de spetterende Vrouw! modeshow doe je inspiratie op voor de nieuwste voorjaarsmode. Roep jij het hardst BINGOOO!? Dan ga jij misschien wel met een te gekke prijs naar huis. We gaan dansen met Salsation en op zondag zing je uit volle borst mee met MR. & MRS. Hospes.

Zie jij een carrière als model ook wel zitten? Doe dan op zondag mee met de Jamm Models Search voor alle leeftijden en maten. Even je voeten laten rusten tussen het shoppen door? Schuif dan aan bij de lezing van onze eigen Friese hormoongoeroe Ingrid Wassenaar. Kortom; er valt weer veel te beleven en te doen op Vrouw!. Vrouw! host THEUN praat je vanaf het hoofdpodium helemaal bij en zorgt ervoor dat je niks mist!

Nieuw dit jaar op Vrouw!; webshopplein

Shop erop los bij talloze verschillende winkels en neem ook een kijkje op het nieuwe webshopplein. Hier vind je in real life de hipste webshops. Ga tussen het shoppen door creatief aan de slag bij één van de vele workshops want op het workshopplein is zoveel te doen! Zo kun je aan de slag met droogbloemen, stippen op servies, handletteren op een lampion, leer je de mooiste foto's maken met je smartphone en nog veel meer. Na al deze activiteiten toe aan ontspanning? Doe dan mee met Sup Yoga in het Sup bad. Op Vrouw! vind je echt alles onder één dak!

Vrouw! 2022 is op vrijdag 10 juni geopend van 13.00 – 22.00 uur en op zaterdag 11 en zondag 12 juni van 10.00 – 18.00 uur. Het volledige programma, de plattegrond, het laatste nieuws en de online kaartverkoop vind je op www.beursvrouw.nl.

Adres: WTC Expo Leeuwarden Stadionplein, 8914BX

Entreeprijzen: Aan de kassa €15,00

Online kaartverkoop €12,50

Parkeren gratis *Kinderen tot en met 12 jaar gratis, onder begeleiding van een volwassene

Social media: Facebook: /Vrouwbeurs Instagram: @Vrouwbeurs www.beursvrouw.nl