LEEUWARDEN - Go Ahead Eagles heeft voor de tweede keer dit seizoen weten te stunten tegen SC Cambuur. Na een eerdere overwinning in competitieverband was de ploeg van Kees van Wonderen nu ook te sterk in het bekertoernooi.

Ragnar Oratmangoen zette de thuisploeg na een half uur op wel voorsprong met een schot in de hoek, maar viel even later later geblesseerd uit. Direct daarna zorgde Luuk Brouwers voor de gelijkmaker. Cambuur voelde zich kort voor rust tekortgedaan, toen men geen penalty kreeg nadat Michael Breij onderuit werd getrokken.

Halverwege de tweede helft na rust wist Bradly van Hoeven met een intikker Go Ahead Eagles voor het eerst op voorsprong te brengen. Ondanks een slotoffensief van Cambuur hield de ploeg uit Deventer stand: 1-2.