LEEUWARDEN - Het WTC Expo in Leeuwarden maakt zich op voor hét grootste vrouwenevent van het Noorden van 24 t/m 26 maart 2023. Rondom en in het evenementencomplex kleurt het langzaam maar zeker roze en honderden winkels op gebied van fashion, beauty, lifestyle, health, wonen en food & drinks vullen de beursvloer.


Handen uit de mouwen
Crea-bea's én vrouwen met twee linkerhanden kunnen aan de slag op Vrouw!. Op diverse workshoppleinen worden creatieve workshops gegeven. Knutsel een fotoboek, maak zelf een telefoonkoord of leren tasje en ga stippen op servies. Meer sfeer geven aan huis of tuin? Maak dan een creatieve slinger, dip je eigen kaarsen of zorg goed voor de natuur met een zelfgemaakt insectenhotel. Ontdek nog veel meer workshops op Vrouw!.

De nieuwste woontrends
Met het voorjaar in aantocht is het tijd voor een opfrisser in huis! De winterdecoratie mag plaatsmaken voor vrolijke voorjaarskleuren en Vrouw! is hier het perfecte moment voor. Vanuit een stijlkamer wordt interieuradvies gegeven en bij diverse stands zijn landelijke en stoere woonaccessoires te vinden. Ook vrolijke kaarsen en paasdecoratie zijn volop te vinden op Vrouw!. Neem zeker een kijkje op de webshoppleinen waar webshops in real life de leukste items verkopen.


Gelijk de voorjaarsgarderobe in huis halen? Op Vrouw! worden de voorjaarstrends getoond tijdens de spetterende Vrouw! modeshow en bij vele winkels staan de rekken vol vrolijke voorjaarsmode klaar. Er kan voor het hele gezin geshopt worden, want ook voor baby's en kinderen is er een breed aanbod van kleding, speelgoed, boekjes en nog veel meer. Tussen het shoppen door zijn er op de Vrouw! mainstage elke dag vele optredens, een live bingo en een lezing over gezonde voeding.

Plan je bezoek
Wil je Vrouw! in Leeuwarden niet missen? Tickets zijn online met korting te bestellen via www.beursvrouw.nl. Het event is op vrijdag 24 maart geopend van 13.00 – 22.00 uur en op zaterdag 25 en zondag 26 maart van 10.00 – 18.00 uur.
Geen oppas voor de kinderen? Geen probleem, neem ze gezellig mee! Op het kidsplein is er volop vermaak en tussen het spelen door kunnen moeders met de kleintjes terecht bij 't Lytse Hoekje voor de leukste kinder- en babykleding, knuffels en nog veel meer.