LEEUWARDEN - Racing Expo Leeuwarden, hét mekka voor auto- en motorsportliefhebbers, maakt zich op voor de 11e editie op 17 en 18 februari 2024 in het WTC Expo Leeuwarden. Dit jaar belooft een grandioze ervaring te worden, met een diversiteit aan auto's, motoren, tuning en design die nog nooit eerder vertoond is.


Live Action Arena - meer dan alleen demonstraties!

Dit jaar wordt de Live Action Arena niet alleen het toneel voor spectaculaire races en demonstraties, maar belooft het ook een onvergetelijke ervaring te bieden met een variatie aan verschillende klassen. Van de krachtige Standaardklasse tot de wendbare Supermotards; het wordt een waar feest voor liefhebbers van snelheid en sensatie.

Wat deze editie extra bijzonder maakt, is het uitgebreide aanbod aan Show- en Shine-auto's. De Live Action Arena transformeert in een visueel festijn, waar glanzende lak, innovatieve tuning-accessoires en adembenemende sportwagens de show stelen. Het is een unieke kans om je te laten meeslepen in de wereld van imposante bolides en de laatste trends op het gebied van design en tuning te ontdekken.

Wat maakt Racing Expo Leeuwarden uniek?

De 11e editie overtreft alle verwachtingen met een recordaantal aanmeldingen van standhouders in de categorieën Auto- en Motorsport, Show- en Shine en Tuning en Design. Zowel vertrouwde gezichten als nieuwe exposanten bereiden zich voor om hun standruimte tot in de puntjes te verzorgen.

Ontdek het onontdekte!

Dompel jezelf onder in de wereld van adembenemende voertuigen die nog nooit eerder op Racing Expo te bewonderen waren. Met unieke bolides in zowel de auto- als motorsportcategorie, belooft deze editie een visueel spektakel te worden. Van geavanceerde elektronica tot hoogwaardige auto-onderdelen; Racing Expo Leeuwarden biedt een breed scala aan exposanten met producten en diensten voor auto- en motorsportliefhebbers.

Tickets online beschikbaar

Wil jij niets missen van dit spectaculaire evenement? Bestel dan online je tickets via de website en race met ons mee naar de 11e editie van Racing Expo Leeuwarden op 17 en 18 februari 2024!

Volg ons op de voet!

Mis geen enkel hoogtepunt en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Volg Racing Expo Leeuwarden op Facebook en Instagram en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven via de website.