LEEUWARDEN - Maak je klaar voor de 11e editie van Racing Expo Leeuwarden, het unieke evenement dat autoliefhebbers en motorsportfanaten samenbrengt. Op 17 en 18 februari 2024 opent het WTC Expo Leeuwarden haar deuren voor een ongekende ervaring, waarbij de wereld van auto's, motoren, tuning en design op indrukwekkende wijze tot leven komt.

Adrenaline in de Arena: Meer dan enkel Demonstraties!

De Live Action Arena staat dit jaar niet alleen garant voor sensationele races en demonstraties, maar belooft ook een onvergetelijke ervaring te worden met een scala aan verschillende klassen. Van krachtige Standaardklasse tot wendbare Supermotards, de arena wordt een waar spektakel voor liefhebbers van snelheid en spanning.

Mitchell van den Brink en zijn Dakar truck op Racing Expo!

Ontmoet de indrukwekkende Dakar truck van Mitchell van den Brink op zaterdag 17 en zondag 18 februari 2024 op de stand van Ype Kramer Automaterialen en Eurol Lubricants! Bewonder de truck precies zoals hij geëindigd is in Saudi-Arabië. Op zondag 18 februari krijg je de kans om Mitchell persoonlijk te ontmoeten, hem alles te vragen wat je wilt weten en zelfs een handtekening te scoren. Mis deze unieke gelegenheid niet om dichtbij het avontuur van de Dakar te komen en de held achter het stuur te ontmoeten!

Bijzondere voertuigen te bewonderen tijdens Racing Expo

De 11e editie overtreft alle verwachtingen met een recordaantal aanmeldingen van standhouders in de categorieën Auto- en Motorsport, Show- en Shine en Tuning en Design. Vertrouwde gezichten en nieuwe exposanten bereiden zich voor om bezoekers te verrassen.

Verlies jezelf in een ontdekkingsreis door een wereld van adembenemende voertuigen die nog nooit eerder op Racing Expo te bewonderen waren. Deze editie staat garant voor een visueel feest, met unieke bolides in zowel de auto- als motorsportcategorie. Van geavanceerde elektronica tot hoogwaardige auto-onderdelen; Racing Expo Leeuwarden biedt een uitgebreid assortiment aan exposanten met producten en diensten die het hart van autoliefhebbers en motorsportfanaten sneller doen kloppen.

Tickets Online Beschikbaar

Mis dit spectaculaire evenement niet! Bestel je tickets online via de website en race met ons mee naar de 11e editie van Racing Expo Leeuwarden op 17 en 18 februari 2024!

Volg Ons op de Voet!

Blijf op de hoogte van alle hoogtepunten en de laatste ontwikkelingen. Volg Racing Expo Leeuwarden op Facebook en Instagram en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven via de website. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in het episch centrum van autosport, tuning en design!