LEEUWARDEN - Na een afwezigheid van 4 jaar was het eindelijk zover: Racing Expo Leeuwarden maakte zijn comeback! En hoe: bijna 20.000 bezoekers bezochten het evenement. Niet alleen bezoekers uit Nederland, maar ook opvallend veel bezoekers uit België , Duitsland en zelfs Engeland. Het WTC Expo in Leeuwarden bracht een weekend vol autosport, tuning, en design, waarbij tribunes tot de nok toe gevuld waren, de Show and Shine van hoog niveau was en de gevarieerde hal een indrukwekkend scala aan bolides en uitrusting tentoonstelde. Een hoogtepunt was ongetwijfeld de spectaculaire Racing Expo Live Action Arena.


Hoogtepunten van Racing Expo Leeuwarden 2024

Live Action Arena

In de arena werden niet alleen demonstraties vertoond, maar ook sensationele races die zorgden voor een onvergetelijke ervaring. Dit werd mogelijk gemaakt door diverse klassen, variërend van krachtige Standaardklasse tot wendbare Supermotards.

Mitchell van den Brink's Dakar truck

Op de stand van Ype Kramer Automaterialen en Eurol Lubricants kon het publiek de indrukwekkende Dakar truck van Mitchell van den Brink bewonderen, precies zoals hij eindigde in Saudi-Arabië. Op zondag 18 februari kregen bezoekers zelfs de kans om Mitchell persoonlijk te ontmoeten, vragen te stellen en een handtekening te scoren.

Variatie aan Voertuigen

De 11e editie overtrof alle verwachtingen met een recordaantal aanmeldingen van standhouders in de categorieën Auto- en Motorsport, Show- en Shine, en Tuning en Design. Bezoekers konden zich verliezen in een ontdekkingsreis door een wereld van adembenemende voertuigen die nog nooit eerder op Racing Expo te bewonderen waren.

Volgende editie Racing Expo

We kijken ernaar uit je in februari 2026 weer te verwelkomen in het episch centrum van autosport, tuning en design! De exacte datum volgt binnenkort!