LEEUWARDEN - De Lightswing is het unieke ophangsysteem voor het verplaatsen, verwisselen of tijdelijk verwijderen van je hanglampen. Waar het idee van de Lightswing is bedacht aan de keukentafel van de Leeuwarder Paul Constandse, is het product inmiddels een geliefd interieuritem in al meer dan 25.000 huishoudens verdeeld over Europa.

Het innovatieve ophangsysteem biedt de mogelijkheid om zowel één als twee lampen aan te sluiten op één lichtpunt. Het systeem kan in beide richtingen tot 80 cm schuiven en 360° draaien vanaf het aansluitpunt. Naast het verplaatsen, wordt ook het verwisselen of tijdelijk verwijderen van je hanglamp een stuk eenvoudiger. De Lightswing is verkrijgbaar in twee varianten (voor één of twee hanglampen) én in drie kleuren. Daarnaast kan de Lightswing worden gecombineerd met bijna alle hanglampen.

Uitvinder Paul: “Ik weet uit ervaring dat het fijn is om zo nu en dan je interieur te veranderen. Ik weet ook hoe moeilijk het dan is om de verlichting weer op orde te brengen, omdat het stroompunt op een vaste plaats zit. Met de Lightswing is dat probleem opgelost, omdat de plek van de verlichting zonder moeite aan de verandering in het interieur aangepast kan worden.” Vandaag de dag is Lightswing uitgegroeid tot een mooi bedrijf dat zowel in Nederland als internationaal flink aan de weg timmert. In de afgelopen jaren is er doorlopend geëxperimenteerd met het design en de functionaliteit van het systeem, met als doel een praktische en stijlvolle oplossing voor iedereen. Waar de Lightswing al zijn weg heeft kunnen vinden in duizenden huishoudens, wordt het systeem nog steeds elke dag ontdekt door vele interieurliefhebbers en doe-het-zelvers vanuit heel Europa.

Lightswing – The solution for moving your light Wil je meer weten? Kijk op www.lightswing.nl