LEEUWARDEN/GRONINGEN - Al een aantal jaren werkt illusionist Hans Klok samen met de mimisch-poëtische clown, acteur en danser Kevinski (Kevin Gorczyński ) uit Drenthe. Het repeteren en de ontstane vriendschap met de Drentse artiest – die zelf bezig is internationaal door te breken - bracht de wereldster vaker naar Noord-Nederland. De tournee in Noord-Nederland gaat los op vrijdag 1 september.

Klok vertelt: ,,Voor mij een beetje een onbekende regio die ik dankzij Kevin enorm ben gaan waarderen. Ik ben vaak bij hem geweest voor repetities en om tijdens wandelingen door het Drents-Friese Wold te brainstormen. De mensen zijn hier fantastisch. Ik bedacht me dat ik hier heel graag wil spelen, want ik hier te weinig te zien geweest. We zijn erin geslaagd om de twee grootste steden in het Noorden in onze tour op te nemen. Ik ben daar heel blij meer. Het publiek is hier warm en authentiek.''

Vanaf 13 juli reist Hans met een keur aan artiesten met een wervelende show door heel Nederland, na eerder dit jaar een triomftocht door Duitsland te hebben gemaakt. Na Den Haag, Amsterdam en Texel zijn de volgende speelsteden achtereenvolgens Leeuwarden en Groningen:

Hans Klok & Friends op tournee:
Leeuwarden, achter stadion Cambuur: 1 t/m 10 september:
Groningen, Stadspark: 15 t/m 24 september


Tickets nu te koop.