LEEUWARDEN - Na de opening van de nieuwe (verhuisde) winkel in Utrecht op 20 januari, opent Guts & Gusto eind mei 2024 een nieuwe winkel in het centrum van Leeuwarden. Deze komt direct naast de HEMA aan de Nieuwestad 122 in het voormalige pand van de Only. Het totaal aantal winkels van de populaire fashion retailer komt daarmee voorlopig op tien.

“We zijn heel blij Leeuwarden aan ons winkelaanbod toe te kunnen voegen.” aldus Maarten ten Voorde, mede-eigenaar van Guts & Gusto en verantwoordelijk voor onder andere de expansie van het bedrijf. Hij vervolgt: ”We hebben een heel goed 2023 achter de rug. Niet alleen onze webshop, maar ook onze winkels hebben zowel qua omzet als resultaat, een hele mooie groei laten zien. Winkels zijn een belangrijk onderdeel van onze groeistrategie en daar zullen we ook in de toekomst in blijven investeren.”

Het bedrijf laat weten dat er in 2024 naar aller waarschijnlijkheid ook nog een tweede en derde nieuwe winkel bij gaat komen. In welke steden dit zal zijn, kan helaas nog niet bekend worden gemaakt.