LEEUWARDEN - Vanochtend om 9:30 heeft Costes Fashion de deuren van haar winkel geopend in het centrum van Leeuwarden. Na een grondige verbouwing van het pand, werd de opening gevierd met de presentatie van de nieuwe voorjaarscollectie en feestelijke activiteiten. Zo kregen de eerste 200 bezoekers giftcards uitgereikt en was het pand versierd met ballonnen. Dat werd enthousiast ontvangen door het winkelend publiek: om half acht ’s ochtends stonden de eerste bezoekers al te wachten op de opening. Het Costes team was zeer enthousiast over de opkomst, er stond een rij van Costes tot aan Rituals

Je kunt nog het hele weekend profiteren van de openingsactie, want bij elke aankoop vanaf €29,95 krijg je tot en met zondag een Costes Beauty Bag cadeau. Krijg hieronder alvast een sfeerimpressie van de hernieuwde Costes winkel!


OVER COSTES
COSTES Fashion is een kledingmerk van Nederlandse bodem. Je kunt bij COSTES met al je vriendinnen terecht voor day-to-night outfits: van feestelijke jurkjes en office fits tot must-have jeans. De magie? COSTES ontwerpt ook echt voor jou én voor je vriendinnen, zo designen ze stijlvolle kledingstukken voor verschillende type vrouwen: van uitgesproken en rebels tot boho en basic. Ze willen iedere vrouw inspireren om haar eigen stijl te vinden, jij bent je eigen stylist!

COSTES werd in 2013 opgericht en heeft naast hun webshop, ook 38 winkels door heel Nederland.


COSTES FASHION. Nieuwestad 146. 8911 DB Leeuwarden