LEEUWARDEN - Energie Inspectie viert op 20 mei de opening van hun nieuwe kantoor aan de Lange Marktstraat, in het centrum van Leeuwarden. Het dynamische adviesbureau wil hierdoor een nog betekenisvollere rol gaan spelen op het gebied van milieu en duurzaamheid.

'Samen doen we er alles aan om onze wereld leefbaar te houden en in een wereld waarin de energietransitie in volle gang is, vraagt dat ook om een nieuwe mindset,' aldus directeur Martijn van der Harst. Met de komst van het nieuwe kantoor wil Martijn inspelen op de behoefte meer aandacht en draagvlak te genereren voor verduurzaming. Dit voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Over Energie Inspectie

Energie Inspectie is een jong en dynamisch adviesbureau met een uitgebreid productportfolio op het gebied van duurzame energie. Energie Inspectie helpt de particuliere en zakelijke markt met verduurzamingsadvies voor woningen en utiliteitsbouw waaronder kantoren, scholen, ziekenhuizen, attractieparken en overige bedrijfspanden. Energie Inspectie ondersteunt en begeleidt in het gehele traject van energieverduurzaming, van een nieuwbouwplan tot de realisatie van het leggen van zonnepanelen en de aanvraag van energiebesparende subsidies.