LEEUWARDEN - We hebben allemaal wel eens met de gemeente te maken. Hoe ervaren inwoners van de gemeente Leeuwarden dat? Verloopt het soepel? En waar is er ruimte voor verbetering? We streven naar een bereikbare en behulpzame overheid. Dat doen we graag samen met u.

Inwoners van de gemeente Leeuwarden zijn van harte uitgenodigd voor het symposium Bereikbare en behulpzame overheid.

Wanneer: donderdag 28 oktober
Hoe laat: 16.00 tot 20.00 uur
Locatie: Stadskerk de Wijngaard, Meester P.J. Troelstraweg 147a, 8919 AA Leeuwarden

Het programma
16.00 uur Start van het symposium, door Jeroen StekDaarna: Broodje CasusVijftien bewoners uit de gemeente Leeuwarden vertellen over hun situatie en hoe zij de inzet van de gemeente Leeuwarden hebben ervaren. Elke bewoner heeft een ‘eigen’ tafel. Onder leiding van gespreksleiders wordt samen met maximaal 10 deelnemers aan de tafel bekeken hoe dit beter kan.
18.00 uur Lopend buffet en ruimte om elkaar beter te leren kennen.
19.00 uur De ervaringen van de gesprekstafels worden in een boeiende sessie gezamenlijk gedeeld, door Jeroen Stek. We sluiten af met een overzicht van verbeterpunten.
20.00 uur Einde van het symposium

Bent u erbij? Meld u dan aan!
Aanmelden kan tot 18 oktober via griffie@leeuwarden.nl. Mocht u dieetwensen hebben, laat dat dan weten bij uw aanmelding. U ontvangt voorafgaand het symposium nog een mail met meer informatie over de toegang (coronatoegangspas). Het symposium is gratis.

Symposium als afsluiting van een reeks bijeenkomsten

Dit symposium is de afsluiting van een reeks bijeenkomsten over het thema bereikbare en behulpzame overheid. Eerder werden de volgende bijeenkomsten georganiseerd:21 april de aftrap19 mei de verwachtingen van de bewoners16 juni de huidige dienstverlening van de gemeentelijke organisatie

Wilt u meer weten over de eerder georganiseerde bijeenkomsten? Dan kunt u de verslagen opvragen door een mail te sturen naar griffie@leeuwarden.nl.