LEEUWARDEN - Tussen zaterdag 23 maart 2019 10:30 uur en maandag 25 maart 2019 14:30 uur werd er ingebroken in een woning aan de Fonteinstraat in Leeuwarden. Uit de woning werden diverse goederen gestolen waaronder een bankpas. De bewoners waren dat weekend niet thuis.

De inbreker(s) kwamen binnen door de achterdeur open te breken. De woning werd doorzocht en de dader(s) namen sieraden, zilveren bestek en een bankpas mee. Op de avond van zondag 24 maart en in de nacht van zondag 24 op maandag 25 maart 2019 werd er met de gestolen bankpas tweemaal gepind bij de geldautomaat van de een bank aan de Spanjaardslaan te Leeuwarden.
Door de bewakingscamera van deze pinautomaat werden beelden vastgelegd van twee onbekende personen die de pas afzonderlijk van elkaar en op verschillende tijdstippen gebruikten. De beide personen hadden hun gezicht bedekt.  Wel is hun signalement en kleding te zien. Op een gegeven moment deed één van de verdachten zijn gezichtsbedekking opzij en werd een deel van zijn gezicht zichtbaar!
Door deze beelden te publiceren wil de politie achter de identiteit van deze verdachten komen. Herkent u deze personen of heeft u informatie? Bel dan direct met de politie.

De politie is te bereiken via 0900 – 8844 of als u anoniem wilt blijven Meld Misdaad anoniem 0800 – 7000.