LEEUWARDEN - Op maandag 18 oktober rond 17.25 uur heeft er een bedreiging plaats gevonden op de Ludinga te Leeuwarden, nabij de school. Een groepje jeugd zat te chillen toen er een jongen aan kwam lopen en specifiek naar één persoon liep. De jongen pakte een stilleto mes, klapte deze open en bedreigde de aangever met het mes. De aangever is weggerend richting de Hooidollen om vervolgens te eindigen in de supermarkt aan de Bilgaardpassage. De verdachte met het mes is constant achter de aangever aangerend, maar is blijven staan voor de ingang van de supermarkt.


De aangever omschrijft de verdachte als een Antilliaanse jongeman in de leeftijd van 15 – 16 jaren oud met een lengte van ongeveer 1.70 meter. Verder heeft deze persoon een breed postuur en een beetje krullend haar. Verdachte droeg een zwart trainingspak van het merk Nike type tech en droeg een ‘cartier’ bril.

Bent u getuige geweest van deze bedreiging of heeft u informatie wie deze verdachte is? Bel dan met 0900-8844 onder vermelding van het zaaknummer 2021285508. Wilt u liever anoniem reageren? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000.